Nijerya vize merkezine hoş geldiniz.

NİJERYA VİZESİ

TURİSTİK VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Nijerya’ya turistik seyahat yapacak olan şahısların Nijerya turistik vizesi alması esastır. Bu turistik vizesi ile şahıslar Nijerya’da kalabilir ve bu seyahatlerinde konaklama sağlayarak Nijerya’yı gezebilirler. Ancak aşağıda belirtilen evrakları belirtildiği gibi hazırlamak ve konsolosluk yetkililerine sunmak gerekmektedir. Bu evraklarda yer alan bilgiler diğer sistemlerde yer alan bilgiler ile karşılaştırılır ve doğruluğu ispat edilemeyen belgeler geçersiz sayılarak şahısların vize başvurusu ret ile sonuçlanır. Şahısların unutmaması gereken bir konu vize reddi aldıkları durumlarda vize ücretleri taraflarına iade edilmemektedir.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Nijerya turistik vizesi ticari vizede olduğu gibi çok girişli olarak verilmemektedir. Tek girişli vize Nijerya turistik vizesi olarak verilmektedir ve en fazla 30 günlük zaman dilimi için verilmektedir. bu sürenin daha uzun olması için şahıslar yeniden başvuru yapabilirler. Ancak bir kez ülkeden çıkış yaptıkları taktirde şahıslar tekrar Nijerya’ya giriş yapamayacaklardır. Bu durumu da göz önüne almakta fayda vardır.

NEREYE BAŞVURULUR?

Nijerya turistik vizesi için şahısların başvuru yapacakları yetkili merci Nijerya Büyükelçiliği’dir ve  bu büyükelçilik binası Ankara’da bulunmaktadır. Büyükelçilik binası içerisinde vize işlemleri ile ilgilenen konsolosluk yetkilileri vize işlemlerini almaktadır.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

  1. Vize başvuru formu: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müracaatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Nijerya Vizesi başvuru formu
  2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 9 ay geçerli)
  3. 2 adet biyometrik fotoğraf: 45x35mm): Son 6 ay içerisinde çekilmiş
  4. Vize talep dilekçesi: Seyahat amacını net belirten bilgiler içermeli ve şahısların bilgilerini de doğru olarak yazmak zorunludur.
  5. Kimlik fotokopisi
  6. Uçak bileti rezervasyonu: Gidiş dönüş uçak rezervasyon ya da bilet biletleri evraklar arasında yer almalıdır.
  7. Otel rezervasyonu: Nijetya’da kalınacak otelin rezervasyon ya da kalınacak ise bu işlemelere dari bilgiler yer almalıdır.
  8. Güncel davetiye
  9. Banka hesap cüzdanı fotokopisi

BİOMETRİK VERİ GEREKLİ MİDİR?

Nijerya turistik vizesi alacak şahısların şahsen başvuru yapması gerekmediği için biyometrik veri ibrazında bulunmalarına gerek yoktur. Konsolosluk yetkilileri gerekli gördüğü taktirde biyometrik verileri vermek üzere konsolosluk binasına gidebilirler.

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKMEKTEDİR?

Seyahat edilecek tarihten iki hafta önce başvuru yapılması önerilmektedir. Şahısları evraklarını hazırladıktan sonra seyahat edecekleri tarihten iki hafta önce başvuruların gerekli mercilere yapabilirler.

NE KADAR SÜREDE ÇIKAR?

Nijerya turistik vizesi şahısların evraklarını teslim etikten sonra 7 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Araya resmi tatiller girmesi durumunda şahısların evraklarında bir sorun çıkarsa bu süre 10 iş gününü de bulabilmektedir.

TİCARİ VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Nijerya’da ticari iş yapacak olan şahısların ticari vizesi almaları gerekmektedir. Nijerya ticari vizeleri şahıslara çok girişli olarak verilmektedir. Diğer vizelerin hepsi tek girişli verilirken ticari vizesinin çok girişli verilmesi şahısların ülkeye vizenin bitiş süresine kadar giriş çıkış yapabilmesini sağlamaktadır. Bu süre boyunca şahıslar Türkiye ve Nijerya arasında birden fazla gidiş geliş yapabilirler.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Nijerya ticari vizesi şahıslara çok girişli olarak verilmektedir. Süresi ise şahısların Nijerya’da yapacakları işe göre değişebilir bu süre konsolosluk yetkililerinin vereceği süre ile sınırlıdır ve şahısların durumlarına göre değişmektedir.

NEREYE BAŞVURULUR?

Nijerya Büyükelçiliği başvuruları alan yetkili birimdir.

DAVETİYE NASIL OLMALIDIR?

Davetiyede şahısların beraber çalışacakları firmanın tüm bilgileri yer almalı ve bu bilgiler yalan beyan bulunmamalıdır.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

1. Vize başvuru formu

2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3. Nüfus cüzdanı fotokopisi

4. 2 adet biyometrik fotoğraf (Güncel ve beyaz fon üzeri)

5. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı, İngilizce yazılmış)

6. Ziyaret edilecek Nijerya’daki firma tarafından verilen davetiye

7. Davet eden Nijerya firma yetkilisine ait belgeler (Kimlik fotokopisi, firmasının son 3 yıllık vergi bilançosu ve ticaret sicil sertifikası)

8. Banka hesap özeti (seyahat süresince konsolosluk tarafından yeterli görülecek miktarda bakiyeyi gösterir, kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)

9. Güncel şirket evrakları (Sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri, faaliyet belgesi fotokopileri)

10. SSK’lı çalışanlar için SGK İşe Giriş Bildirgesi

11. SSK’lı çalışanlar için Hizmet Dökümü

12. SSK’lı çalışanlar için Maaş Bordrosu (Son 3 aylık, ıslak imza ve kaşeli)

13. Uçak bileti rezervasyonu

14. Otel rezervasyonu

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKİR?

Seyahat edilecek tarihten iki hafta önce başvuru yapılması tavsiye edilmektedir.

RANDEVU NASIL ALINIR?

Randevu almak ve evrakları hazırlamak için şahısların vize merkezleri ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

AİLE VE ARKADAŞ ZİYARETİ VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Nijerya aile ve arkadaş ziyareti vizesi almak isteyen şahısların aşağıda belirtilen evrakları belirtildiği gibi hazırlaması gerekmektedir. Bu evraklarda yer alan bilgiler diğer sistemlerde yer alan bilgiler ile karşılaştırılacaktır.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Nijerya aile ve arkadaş ziyareti vizesi en fazla bir aylık olarak şahıslara verilmektedir ve bu süreyi uzatmak isteyen şahıslar yeniden başvuru yapabilirler.

NEREYE BAŞVURULUR?

Nijerya  Büyükelçiliği bütün vize başvurularını alan yetkili kurumdur.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

  1. Vize başvuru formu: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müracaatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Nijerya Vizesi başvuru formu
  2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 9 ay geçerli)
  3. 2 adet biyometrik fotoğraf: 45x35mm): Son 6 ay içerisinde çekilmiş
  4. Vize talep dilekçesi: Seyahat amacını net belirten bilgiler içermeli ve şahısların bilgilerini de doğru olarak yazmak zorunludur.
  5. Kimlik fotokopisi
  6. Uçak bileti rezervasyonu: Gidiş dönüş uçak rezervasyon ya da bilet biletleri evraklar arasında yer almalıdır.
  7. Otel rezervasyonu: Nijetya’da kalınacak otelin rezervasyon ya da kalınacak ise bu işlemelere dari bilgiler yer almalıdır.
  8. Güncel davetiye
  9. Banka hesap cüzdanı fotokopisi

DAVETİYE NASIL OLMALIDIR?

Davetiyede ziyaret edilecek kişilerin kimlik adres bilgileri yer almalıdır.

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKİR?

Seyahat edilecek tarihten iki hafta önce başvuru yapılması gerekmektedir.

RANDEVU NASIL ALINIR?

Randevu alırken şahısların vize merkezleri ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

TRANSİT VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Bir ülkeye gidişlerde Nijerya üzerinden transit geçiş sağlayacak şahısların bu vizeyi almaları zorunludur. Kara yolu ve hava yolu ile geçiş yapılacak durumlarda şahısların transit vizesini kullanacakları unutulmamalıdır. Transit vizesi alan kişiler ülkede dolaşım hakkı elde etmiş olmazlar.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Sadece bir geçiş vizesi olduğundan günlük olarak şahıslara verilemez. Hava limanında geçişlerde de kullanılmaktadır.

NEREYE BAŞVURULUR?

Nijerya Büyükelçiliği şahısların bütün vize başvurularını alan yetkili kurumdur.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

  1. Vize başvuru formu: Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müracaatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Nijerya Vizesi başvuru formu
  2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 9 ay geçerli)
  3. 2 adet biyometrik fotoğraf: 45x35mm): Son 6 ay içerisinde çekilmiş
  4. Vize talep dilekçesi: Seyahat amacını net belirten bilgiler içermeli ve şahısların bilgilerini de doğru olarak yazmak zorunludur.
  5. Kimlik fotokopisi
  6. Uçak bileti rezervasyonu: Gidiş dönüş uçak rezervasyon ya da bilet biletleri evraklar arasında yer almalıdır.
  7. Otel rezervasyonu: Nijetya’da kalınacak otelin rezervasyon ya da kalınacak ise bu işlemelere dari bilgiler yer almalıdır.
  8. Güncel davetiye
  9. Banka hesap cüzdanı fotokopisi

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKİR?

Seyahat edilecek tarihten bir hafta önce başvuru yapılması gerekmektedir. Seyahatte bir aksaklık yaşanmaması için bu sürenin göz önüne alınmasında fayda vardır.

RANDEVU NASIL ALINIR?

Randevu alırken vize merkezleri ile irtibat kurulması gerekmektedir. Vize merkezleri evrakları hazırlama işlemlerinde de şahıslara rehberlik hizmeti vermektedir.

 

Türkiye Cumhuriyeti ile Nijerya ilişkilerinde gelişmelerin meydana gelmesiyle de Nijerya’ya seyahat etmek isteyen kişiler Nijerya vizesi kalktı mı diye merak edip bu durum hakkında güncel bilgi edinmek istemektedirler. Bu konuya ilişkin vereceğimiz bilgiler Nijerya vize prosedürü hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler için faydalı olacaktır. Nijerya vizesi kalkmamış olup Nijerya’ya seyahat etmeden önce Nijerya vizesi almanız gerekmektedir. Nijerya Devleti, umuma mahsus, hizmet, ve hususi pasaport sahibi Türk vatandaşları için vize uygulayıp bu uygulama halen devam etmektedir. Yalnızca diplomatik pasaport sahibi Türk vatandaşları için 2014 senesinde vize kalkmış olup bu pasaportu olan kişiler 29 Kasım 2014 tarihinden itibaren 90 günü aşmayacak olan süreler için Nijerya’ya vizesiz olarak seyahat edebilmektedir.

 
 

Nijerya Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler

NİJERYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • DAVETİYE ;

- NİJERYA ’da ziyaret edeceği kişiden yazı (telefon adres bilgileri ve kişinin kimlik fotokopisi Okunaklı) DAVETİYE 

  - Ticari Seyahatlerde Firma DAVETİYESİ

 

 

 

 

1. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız 

2. Biometrik Fotoğraf 2 Adet ( 3.5 mm 4.5mm Ebatında 4 Aydan Eski olmayan ) 

3. Schengen Başvuru Formu ( Firmamızca sağlanacak )

4. Yurt dışı Seyahat Sigortası 30.000 Euro Teminatlı Seyahatinden Birgün Önce Başlayan Seyahati Kapsayan (Firmamızca sağlanabilmektedir.)

5. Otel Konfirmasyonu 

6. Uçak Bileti

7. Kimlik Fotokopisi

8. Nüfus Müdürlüğünden veya E Devletten Alınmış NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ Aslı (Tam Vukuatlı Anne, Baba ,Kardeş , Eş Çocuk Ve YERLEŞİM YERİ Yazan YERLEŞİM YERİ görünmeyen belgelerde Muhtardan İKAMETGAH İLMUHABERİ alınması zorunludur.) E-Devletten Barkodlu da alınabilir.

10. Öğrenci veya Çalışmıyor ise Sponsor Evrakları ( Baba , Anne,Eş Çalışma Belgeleri ) ÖNEMLİ !!!!!!

11. Gidecek Kişi 18 Yaşından Küçük ise MUVAFAKATNAME

 

 

 EK OLARAK BAŞVURU SAHİBİ AŞAĞIDAKİ LİSTEDEN KENDİSİNE UYGUN EVRAK LİSTESİ HAZIRLANMALIDIR.


 NİJERYA VİZESİ ŞİRKET SAHİPLERİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İlgili Makama, Vize Bölümü’ne hitaben çalıştığı işyeri tarafından antetli kağıda/yazıcıdan yazılmış,  kişinin ne tarihten beri hangi pozisyonda çalıştığını ve izin tarihlerini belirten yazı. İmza sirküleri yetkilileri tarafından kaşe ve imzalı olmalıdır.

•  İmza Sirküleri fotokopisi

•  Ticaret Sicil Gazetesi kuruluş ve son durum belirtir fotokopisi

•  Ticaret Odası “Faaliyet Belgesi” (son altı ay geçerli) aslı

•  Ticaret Odası “Oda Sicil Kayıt Süreti” (son altı ay geçerli) aslı

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

NİJERYA VİZESİ ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İlgili Makama, Vize Bölümü’ne hitaben çalıştığı işyeri tarafından antetli kağıda/yazıcıdan yazılmış,  kişinin ne tarihten beri hangi pozisyonda çalıştığını ve izin tarihlerini belirten yazı. İmza sirküleri yetkilileri tarafından kaşe ve imzalı olmalıdır.

•  İmza Sirküleri fotokopisi

•  Ticaret Sicil Gazetesi kuruluş ve son durum belirtir fotokopisi

•  Ticaret Odası “Faaliyet Belgesi” (son altı ay geçerli) aslı

•  Ticaret Odası “Oda Sicil Kayıt Süreti” (son altı ay geçerli) aslı

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  SGK İşe Giriş Bildirgesi• firma kaşeli ve imzalı.

•  Maaş Bordrosu son 3 aylık ve firma kaşeli, imzalı

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 NİJERYA VİZESİ SERBEST AVUKAT & DOKTOR İÇİN  GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İmza Beyannamesi fotokopisi

•  Bağlı bulunulan Oda / Baro ‘dan yazı aslı

•  Kuruma ait kimlik kartı fotokopisi

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 NİJERYA VİZESİ  KAMU PERSONELİ GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  Büyükelçilik Vize Bölümü’ne hitaben çalıştığı işyeri tarafından antetli kağıda/yazıcıdan yazılmış,  kişinin ne tarihten beri hangi pozisyonda çalıştığını belirten yazı. İmza sirküleri yetkilileri tarafından kaşe ve imzalı olmalıdır.

•  Maaş Bordrosu son 3 aylık ve kurum tarafından kaşeli, imzalı

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır)+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 

NİJERYA VİZESİ  FAİZ VE KİRA GELİRİ İLE GEÇİMLERİNİ SAĞLAYANLAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•    Faiz geliri alıyor ise bankadan 6 aylık kaşeli imzalı vadeli hesap ekstresi faizlerin yattığını gösteren ve bankanın imza sirküleri fotokopisi

•    Kira kontratı fotokopisi•Kiralar bankaya yatıyor ise mutlaka kiraların yattığının göründüğü 6 aylık kaşeli imzalı banka ekstresi ve ekstreyi imzalayan memurların imza sirküleri fotokopisi

•    Tapu fotokopileri ve araç ruhsatları

•    Banka referans yazısı zorunlu değildir.

•    Banka mevduatlarının ve birikimlerinin göründüğü üst yazı zorunlu değildir

 

 NİJERYA VİZESİ ÇİFTÇİLER İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•    Çiftçilik belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır aslı )

•    Mesleki Onay belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır ) zorunlu değildir

•    Kapasite Raporu belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır ) zorunlu değildir

•    E devletten barkodlu SGK tescil ve hizmet dökümü

•    Tapu fotokopileri•Kira kontratları•Araç ruhsatları var ise

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır)+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 NİJERYA VİZESİ  EMEKLİLER İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

SGK dan emekli olduğuna dair belge (Islak imzalı ve kaşeli) E•Devletten Barkodlu Bir şekilde de alınabilir.

Emekli maaşını gösterir belge (son 3 aylık banka hesap özeti ıslak imzalı•kaşeli ve emekli cüzdanı).

Şahsın İsminin Göründüğü Şahsa Ait Son üç ay içerisinde Alınmış içerisinde Yeteri Kadar Bakiyesi Bulunan Bankadan Kaşeli ve Islak İmzalı BANKA 

 HESABI aslı ve Bankanın İmza sirküleri fotokopisi  ( Defter Karton Banka Hesap Dökümanları Kabul edilmemektedir )•Güncel istendiği için Randevudan 5 gün önceki süreç içerisinde alınmalıdır+Banka imza sirküleri fotokopisi

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı  soy adı açıkça yazmalıdır.

NİJERYA VİZESİ  ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

Öğrenci Belgesi Aslı 3 aydan Eski Olmayan ( Okul Dönemi içerisinde Seyahat ediliyorise İzinlidir yazılı Belge ) • Islak İmzalı ve Kaşeli Olmalıdır.

•Öğrenci veya Çalışmıyor ise Sponsor Evrakları ( Baba , Anne,Eş Çalışma Belgeleri Üstteki meslek grubuna göre ) ÖNEMLİ !!!!!!

•Sponsor  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, Sponsor olunan kişinin masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin

  telefon   numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

 

 

Nijerya Vize Formu

Önemli Bilgiler

NİJERYA BÜYÜKELÇİLİĞİ PAZARTESİ  SALI VE PERŞEMBE GÜNÜ ÇALIŞMAKTADIR.

ŞAHSEN GELİNMESİNE GEREK YOKTUR.

- BORDO ( Normal)  YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve SİYAH (Diplomatik)  tüm T.C  pasaportlarına vize uygulanmaktadır.(Bkz:Vize Rejimi Tablosu)

İşlem Süres 7-10 İŞ GÜNÜ Büyük Elçlk Büyükesat Mahallesi, Uğur Mumcu Sk. No:56, 06700 Çankaya/Ankara (0312) 448 10 79

Nijerya ile ilgili bir sorunuz mu var? Bize sorabilirsiniz.