Gine vize merkezine hoş geldiniz.

GİNE VİZESİ

TURİSTİK VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Gine turistik vizesi almak için şahısların evraklarını turistik vizesi başvurusuna uygun olarak oluşturulması gerekmektedir. Oluşturulan bu evraklar ile şahısların gerekli yerlere başvuru yapması sonucu kısa sürede Gine turistik vizesi verilecektir. Gine turistik vizesi ile turistik seyahat gerçekleştirilebilinir ve şahısların seyahatleri boyunca vizeleri ile ülkede dolaşım serbestliği bulunmaktadır.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Gine turistik vizesi şahıslara tek girişli ve çok girişli olarak verilmektedir. Tek girişli Gine turistik vizesi en fazla bir aylık süre ile verilmekte olup çok girişli Gine turistik vizesi ise en fazla bir yıllık süre ile verilmektedir. Bu sürenin uzatılması için yeniden ücret ödenerek başvuru yapılması gerekmektedir. Vizenin bittiği tarihten önce şahısların ülkeden çıkışlarını yapmaları gerekmektedir.

NEREYE BAŞVURULUR?

Gine Büyükelçiliği ticari vize başvurularını ve diğer başvuru işlemlerini alan yetkili birimdir. Gine İstanbul Fahri Konsolosluğu ve Gine Kocaeli Fahri Konsolosluğu da vize başvuru işlemlerini alan yetkili birimdir.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

DİPLOMATİK , YEŞİL VE HİZMET PASAPORTU İÇİN HAZIRLANMASI GEREKEN EVRAKLAR

1. Pasaport aslı ( Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli )

2. İki adet fotoğraf ( Normal vesikalık veya biyometrik ,arka fon beyaz )

3. Nota Yazısı ( Üst Yazı )

4. Nota yazısı olmaması durumunda ,Tüm Diplomatik, Yeşil ve Hizmet pasaportlarına , normal aşağıda yer alan evrak prosedürü uygulanmaktadır.

5. Pasaport aslının renkli fotokopisi

 

 

UMUMA MAHSUS ( NORMAL ) BORDO PASAPORTLAR İÇİN HAZIRLANMASI GEREKEN EVRAKLAR 

1. Pasaport aslı ( Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli )

2. İki adet fotoğraf ( Normal vesikalık veya biyometrik ,arka fon beyaz )

3. Son 3 aylık şahsi Banka hesap dökümü güncel ve bakiyeli

4. Bulaşıcı Hastalık yoktur Raporu ( AİDS , Hepatit vs ) aşı karnesi rapor yerine geçmez)

5. Konfirmeli Otel Rezervasyonu veya onaylı davetiye mektubu

6. Uçak bileti rezervasyonu 

7. Pasaport aslının renkli fotokopisi

 

BİOMETRİK VERİ GEREKLİ MİDİR?

 

Biyometrik veri işlemeleri konsoloslukta vize başvurusunu inceleyen konsolosluk görevlisi istediği taktirde verilmesi gerekir. Konsolosluk görevlisi biyometrik veri ibrazı istemiyor ise verilmesi mecbur değildir.

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKMEKTEDİR?

Seyahat edilecek tarihten 10 ya da 15 gün önce başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuru işlemleri başladıktan sonra seyahate kadar bütün onaylama işlemlerini tamamlamaları için yeterli süre olacaktır.

NE KADAR SÜREDE ÇIKAR?

Gine turistik vizesi şahısların başvuru yapmasının ardından üç gün içerisinde sonuçlanacaktır.

TİCARİ VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Gine ile ticari işlemler gerçekleştirecek olan kişiler Gine ticari vizesi alması gereklidir. Gine ticari vizesi ile fuar, toplantı, seminer gibi etkinliklere katılmak mümkündür.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Gine ticari vizesi şahıslara tek girişli olarak en fazla bir aylık süre için verilmektedir. çok girişli olarak ise şahıslar en fazla bir yıllık süre ile vize alabilirler.

NEREYE BAŞVURULUR?

Güne İstanbul Fahri Konsolosluğu şahısların evraklarını alarak başvuruları değerlendiren yetkili birimdir.

DAVETİYE NASIL OLMALIDIR?

Davetiyede şahısların iş yapacakları ticari firmaya ait tüm bilgiler yer almalıdır.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

1.Pasaport aslı ( Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli )

2. İki adet fotoğraf ( Normal vesikalık veya biyometrik ,arka fon beyaz )

3. Şirket antetli kağıdına Gine Büyükelçiliği’ne hitaben gidiş amacını ve gidiş tarihini belirten dilekçe (kaşeli ve imzalı)

4. Oda kayıt sicil sureti aslı ( Azami 6 ay önce alınmış )

5. Faaliyet belgesi aslı ( Azami 6 ay önce alınmış )

6. Vergi levhası fotokopisi ( Güncel Dönemi kapsayan )

7. Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

8. İmza Sirküleri fotokopisi

9. Bulaşıcı Hastalık yoktur Raporu ( AİDS , Hepatit vs ) aşı karnesi rapor yerine geçmez)

10. Gine'den gelen ticari davetiye e maili veya faksı

11. Başvuru  yapacak olan kişi  şirket çalışanı ise  ek olarak Sgk hizmet dökümü eklenecektir.

 

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKİR?

Seyahat etmeden iki hafta önce başvuru yapılması tavsiye edilir.

 

RANDEVU NASIL ALINIR?

Randevu almak üzere yetkili vize merkezleri ve seyahat acenteleri ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

AİLE VE ARKADAŞ ZİYARETİ VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Aile ve arkadaş ziyareti vizesi için şahısların gerekli evrakları hazırlayarak gerekli birimlere başvuruların yapmaları gerekmektedir. Bu vize ile Gine’de ikamet eden aile ve arkadaş ziyareti yapılabilinir.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Diğer vize türlerinde olduğu gibi tek girişli olarak bir aylık süre ile verilmektedir. Çok girişli Gine aile ve arkadaş ziyareti vizesi ise en  fazla 1 yıllık süre ile verilmektedir.

NEREYE BAŞVURULUR?

Başvuru yapılacak yetkili birim Gine Konsolosluğu’dur.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

DİPLOMATİK , YEŞİL VE HİZMET PASAPORTU İÇİN HAZIRLANMASI GEREKEN EVRAKLAR

1. Pasaport aslı ( Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli )

2. İki adet fotoğraf ( Normal vesikalık veya biyometrik ,arka fon beyaz )

3. Nota Yazısı ( Üst Yazı )

4. Nota yazısı olmaması durumunda ,Tüm Diplomatik, Yeşil ve Hizmet pasaportlarına , normal aşağıda yer alan evrak prosedürü uygulanmaktadır.

5. Pasaport aslının renkli fotokopisi

 

UMUMA MAHSUS ( NORMAL ) BORDO PASAPORTLAR İÇİN HAZIRLANMASI GEREKEN EVRAKLAR 

1. Pasaport aslı ( Dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli )

2. İki adet fotoğraf ( Normal vesikalık veya biyometrik ,arka fon beyaz )

3. Son 3 aylık şahsi Banka hesap dökümü güncel ve bakiyeli

4. Bulaşıcı Hastalık yoktur Raporu ( AİDS , Hepatit vs ) aşı karnesi rapor yerine geçmez)

5. Konfirmeli Otel Rezervasyonu veya onaylı davetiye mektubu

6. Uçak bileti rezervasyonu 

7. Pasaport aslının renkli fotokopisi

 

DAVETİYE NASIL OLMALIDIR?

Davetiye vizenin kolaylıkla alınması için önemli bir evraktır. Şahıslar bu belgede bütün kimlik ve adres bilgilerini aynı zamanda da iş bilgilerini paylaşmalıdır.

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKİR?

Seyahat edilecek tarihten iki hafta önce başvuru yapılması tavsiye edilir.

RANDEVU NASIL ALINIR?

Randevu almak için vize merkezleri ile irtibata geçilmesi gerekir.

TRANSİT VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Transit vizesi şahıslara taransit geçişlerde verilen bir vize türüdür. Transit vizesi ile Gine havalimanından ve kara sınırından geçiş yaparak diğer ülkelere gidiş sağlamak mümkündür.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Gine transit vizesi günlük olarak alınmaz ancak geçiş vizesidir ve geçişlerde serbestlik imkanı sunmaktadır.

NEREYE BAŞVURULUR?

Gine Konsolosluğu başvuru yapılacak yetkili birimdir. Bunun dışında Gine vizesi başvurularını alacak ya da onaylayacak herhangi bir yetkili birim bulunmamaktadır.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

Gerekli evraklar diğer vize başvurularında olduğu gibi pasaport, biyometrik fotoğraf, vize başvuru formu gibi bir dizi evraktan oluşmaktadır. Bu evrakların detaylarına ilişkin bütün bilgileri konsolosluk yetkilisinden öğrenebilirsiniz.

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKİR?

Seyahat edilecek tarihten iki hafta önce başvuru yapılması gerekir.

RANDEVU NASIL ALINIR?

Randevu almak için şahısların vize merkezleri ile irtibata geçilmesi gerekir.

Gine'ye kısa süreli seyahatler için vize müracaatları, konsolosluk vize başvuru işlemleri için yetkilendirilmiş vize başvuru merkezleri ve akredite turizm seyahat acenteleri aracılığıyla kabul edilmektedir.
 
Gine seyahati gerçekleştirecek TC vatandaşlarının pasaport türlerine bakılmaksızın Gine vizesi almaları zorunludur. Gine Konsolosluğunun ekspres vize uygulaması bulunmazken Gine vize başvuru işlemleri maksimum 8 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır.
 
Gine vize işlemlerine ise bu ülkeye yapılacak olan seyahat tarihinden en az 15 gün önce başlanmalıdır. Gine vize başvuruları ise Gine Ankara Büyükelçiliği vize bölümüne gerçekleştirilebilecektir.

 
 

Gine Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler

GİNE VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • DAVETİYE ;

- GİNE ’da ziyaret edeceği kişiden yazı (telefon adres bilgileri ve kişinin kimlik fotokopisi Okunaklı) DAVETİYE MAİL ORTAMINDA

  - Ticari Seyahatlerde Firma DAVETİYESİ MAİLİ

 

1. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız 

2. Biometrik Fotoğraf 2 Adet ( 3.5 mm 4.5mm Ebatında 4 Aydan Eski olmayan ) 

3. Schengen Başvuru Formu ( Firmamızca sağlanacak )

4. Yurt dışı Seyahat Sigortası 30.000 Euro Teminatlı Seyahatinden Birgün Önce Başlayan Seyahati Kapsayan (Firmamızca sağlanabilmektedir.)

5. Otel Konfirmasyonu 

6. Uçak Bileti

7. Kimlik Fotokopisi

8. Nüfus Müdürlüğünden veya E Devletten Alınmış NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ Aslı (Tam Vukuatlı Anne, Baba ,Kardeş , Eş Çocuk Ve YERLEŞİM YERİ Yazan YERLEŞİM YERİ görünmeyen belgelerde Muhtardan İKAMETGAH İLMUHABERİ alınması zorunludur.) E-Devletten Barkodlu da alınabilir.

10. Öğrenci veya Çalışmıyor ise Sponsor Evrakları ( Baba , Anne,Eş Çalışma Belgeleri ) ÖNEMLİ !!!!!!

11. Gidecek Kişi 18 Yaşından Küçük ise MUVAFAKATNAME

 

 

 EK OLARAK BAŞVURU SAHİBİ AŞAĞIDAKİ LİSTEDEN KENDİSİNE UYGUN EVRAK LİSTESİ HAZIRLANMALIDIR.


 GİNE VİZESİ ŞİRKET SAHİPLERİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İlgili Makama, Vize Bölümü’ne hitaben çalıştığı işyeri tarafından antetli kağıda/yazıcıdan yazılmış,  kişinin ne tarihten beri hangi pozisyonda çalıştığını ve izin tarihlerini belirten yazı. İmza sirküleri yetkilileri tarafından kaşe ve imzalı olmalıdır.

•  İmza Sirküleri fotokopisi

•  Ticaret Sicil Gazetesi kuruluş ve son durum belirtir fotokopisi

•  Ticaret Odası “Faaliyet Belgesi” (son altı ay geçerli) aslı

•  Ticaret Odası “Oda Sicil Kayıt Süreti” (son altı ay geçerli) aslı

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

GİNE VİZESİ ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İlgili Makama, Vize Bölümü’ne hitaben çalıştığı işyeri tarafından antetli kağıda/yazıcıdan yazılmış,  kişinin ne tarihten beri hangi pozisyonda çalıştığını ve izin tarihlerini belirten yazı. İmza sirküleri yetkilileri tarafından kaşe ve imzalı olmalıdır.

•  İmza Sirküleri fotokopisi

•  Ticaret Sicil Gazetesi kuruluş ve son durum belirtir fotokopisi

•  Ticaret Odası “Faaliyet Belgesi” (son altı ay geçerli) aslı

•  Ticaret Odası “Oda Sicil Kayıt Süreti” (son altı ay geçerli) aslı

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  SGK İşe Giriş Bildirgesi• firma kaşeli ve imzalı.

•  Maaş Bordrosu son 3 aylık ve firma kaşeli, imzalı

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 GİNE VİZESİ SERBEST AVUKAT & DOKTOR İÇİN  GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İmza Beyannamesi fotokopisi

•  Bağlı bulunulan Oda / Baro ‘dan yazı aslı

•  Kuruma ait kimlik kartı fotokopisi

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 

 GİNE VİZESİ SERBEST AVUKAT & DOKTOR İÇİN  GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İmza Beyannamesi fotokopisi

•  Bağlı bulunulan Oda / Baro ‘dan yazı aslı

•  Kuruma ait kimlik kartı fotokopisi

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 GİNE VİZESİ  KAMU PERSONELİ GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  Büyükelçilik Vize Bölümü’ne hitaben çalıştığı işyeri tarafından antetli kağıda/yazıcıdan yazılmış,  kişinin ne tarihten beri hangi pozisyonda çalıştığını belirten yazı. İmza sirküleri yetkilileri tarafından kaşe ve imzalı olmalıdır.

•  Maaş Bordrosu son 3 aylık ve kurum tarafından kaşeli, imzalı

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır)+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 

GİNE VİZESİ  FAİZ VE KİRA GELİRİ İLE GEÇİMLERİNİ SAĞLAYANLAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•    Faiz geliri alıyor ise bankadan 6 aylık kaşeli imzalı vadeli hesap ekstresi faizlerin yattığını gösteren ve bankanın imza sirküleri fotokopisi

•    Kira kontratı fotokopisi•Kiralar bankaya yatıyor ise mutlaka kiraların yattığının göründüğü 6 aylık kaşeli imzalı banka ekstresi ve ekstreyi imzalayan memurların imza sirküleri fotokopisi

•    Tapu fotokopileri ve araç ruhsatları

•    Banka referans yazısı zorunlu değildir.

•    Banka mevduatlarının ve birikimlerinin göründüğü üst yazı zorunlu değildir

 

 GİNE VİZESİ ÇİFTÇİLER İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•    Çiftçilik belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır aslı )

•    Mesleki Onay belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır ) zorunlu değildir

•    Kapasite Raporu belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır ) zorunlu değildir

•    E devletten barkodlu SGK tescil ve hizmet dökümü

•    Tapu fotokopileri•Kira kontratları•Araç ruhsatları var ise

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır)+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 GİNE VİZESİ  EMEKLİLER İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

SGK dan emekli olduğuna dair belge (Islak imzalı ve kaşeli) E•Devletten Barkodlu Bir şekilde de alınabilir.

Emekli maaşını gösterir belge (son 3 aylık banka hesap özeti ıslak imzalı•kaşeli ve emekli cüzdanı).

Şahsın İsminin Göründüğü Şahsa Ait Son üç ay içerisinde Alınmış içerisinde Yeteri Kadar Bakiyesi Bulunan Bankadan Kaşeli ve Islak İmzalı BANKA 

 HESABI aslı ve Bankanın İmza sirküleri fotokopisi  ( Defter Karton Banka Hesap Dökümanları Kabul edilmemektedir )•Güncel istendiği için Randevudan 5 gün önceki süreç içerisinde alınmalıdır+Banka imza sirküleri fotokopisi

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı  soy adı açıkça yazmalıdır.

GİNE VİZESİ  ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

Öğrenci Belgesi Aslı 3 aydan Eski Olmayan ( Okul Dönemi içerisinde Seyahat ediliyorise İzinlidir yazılı Belge ) • Islak İmzalı ve Kaşeli Olmalıdır.

•Öğrenci veya Çalışmıyor ise Sponsor Evrakları ( Baba , Anne,Eş Çalışma Belgeleri Üstteki meslek grubuna göre ) ÖNEMLİ !!!!!!

•Sponsor  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, Sponsor olunan kişinin masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin

  telefon   numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

 

 

Gine Vize Formu

Öneml Açıklama: NORMAL,YEŞİL VE GRİ PASAPORT SAHİPLERİ VİZE ALMAK ZORUNDADIR. PASAPORT SÜRENİZİN MİNİMUM 6 AY OLMASINA DİKKAT EDİNİZ. 

İşlem Süres 5 iş günü

Büyük Elçlk Uğur Mumcu Sok., No: 76, Gaziosmanpaşa / ANKARA 0 (312) 436 86 76

Konsolosluk Poyraz Sok., Sadıkoğlu Plaza, 1.kat, No:69, Kadıköy / İSTANBUL

Gine ile ilgili bir sorunuz mu var? Bize sorabilirsiniz.