Kamboçya vize merkezine hoş geldiniz.

KAMBOÇYA VİZESİ

TURİSTİK VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Kamboçya turistik vizesi almak isteyen şahıslar evraklarını gerektiği gibi hazırlayarak ilgili yerlere başvurularını yapmalıdır. Yapılan başvuru sonrası kısa sürede şahısların turistik vize başvurusu sonuçlanacak ve olumlu ya da ret cevabı taraflara iletilecektir. Turistik vizesi ile şahıslar Kamboçya’ya turistik seyahatlerini yapabilirler. Vize süresi bitmeden ülkeden çıkış yapılması gerekmektedir.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Kamboçya turistik vizesi şahıslara en fazla 30 günlük süre ile verilir. Bu süre bitmeden şahısların ülkeden çıkış yapması gerekmektedir.

NEREYE BAŞVURULUR?

Başvuru yapılacak yetkili birim Kamboçya Ankara Fahri Konsolosluğu ya da Kamboçya İstanbul Fahri Konsolosluğu’dur.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

  1. Kamboçya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış dilekçe: Bu dilekçede şahıslar bütün seyahat bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak yazmalıdır. Yazılan seyahat amacı ile verilen diğer evraklar uyum sağlamalıdır. Seyahat amacına uygun evrakların bulunması gerekmektedir.
  2. 2 Fotoğraf ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış ): Biyometrik ölçülerde çekilmiş olan fotoğraflarda Kamboçya turistik vizesi başvurusu yapan kişinin yüzü net ve ölçülere uygun olarak görülmelidir.
  3. Vize başvuru formu: Vize başvuru formunda da seyahat amacı ve diğer bilgiler yer almalıdır. Diğer bilgiler seyahatin amacına uygun yazılmalıdır.
  4. Pasaport: Pasaportun süresi en az vize bitim tarihi itibariyle 6 ay geçerli olmalı. Seyahat dönüşünde 6 aydan az süresi bulunan pasaportlar için süre uzatmak üzere gerekli yerlere başvuru yapılabilir.
  5. 1, 2, 3 temdit ve son sayfa fotokopileri
  6. Otel Ve Uçak Rezervasyonları: vizenin kolaylıkla çıkması ve 30 günlük vizenin alınması için otel ve uçak rezervasyon bilgilerinin bulunması gerekmektedir.

BİOMETRİK VERİ GEREKLİ MİDİR?

Biyometrik veri ibrazı şahıslardan Kamboçya turistik vizesi başvurusu yaparken evraklarını teslim ettikleri yetkilinin gerek gördüğü taktirde verilmektedir. Konsolosluk yetkilileri gerek gördüğü taktirde biyometrik verileri ister ve vize başvurusunun olumlu değerlendirilmesi için de bu verileri gerek görülen tarihte iletmek gerekmektedir.

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKMEKTEDİR?

Seyahat edilecek tarihten iki hafta önce başvuru yapılması tavsiye edilmektedir. Bu süre şahıslara vizenin sonucu verildikten sonra ret sonucu alınması durumunda yeniden başvuru yapılması için yeterli süre olacaktır. 

NE KADAR SÜREDE ÇIKAR?

Kamboçya turistik vizesi şahıslara 7 iş günü ile 10 iş günü içerisinde verilecektir. Bu süre resmi tatil günlerinin araya girmesinin durumuna göre değişecektir. Seyahatte aksaklık yaşanmaması için şahısların bu süreyi göz önüne alarak gerekli tarihlerde başvurusunu evraklarını hazırlayarak teslim etmiş olması gerekmektedir.

TİCARİ VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Kamboçya’ya iş seyahati yapacak olan şahısların gerekli evraklarını hazırlayarak evrakları ile Kamboçya Konsolosluğu’na başvuru yapması sonucunda alınacak bir vize türüdür. Ticari vize bütün ülkelerde olduğu gibi Kamboçya ticari vizesi başvurusunda da davetiye alınması gerekmektedir. Seyahati gerçekleştirecek olan iş insanı adına düzenlenmiş olan davetiyede şirket bilgileri de resmi olarak yer almalıdır.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Kamboçya ticari vizesi iş insanlarına belirli bir süre için verilmektedir. Yeşil pasaport, Siyah pasaport sahipleri ve gri pasaport sahibi şahısların 90 güne kadar olan gezilerinde vize alma zorunluluğu bulunmamaktadır. Ancak bordo pasaport sahibi iş insanları ticari vizesi almak zorundadır. Ticari vize süresi şahısların iş durumu değerlendirilerek ona göre bir süre için vizeleri taraflarına verilecektir.

NEREYE BAŞVURULUR?

Başvuru yapılacak yetkili birim Ankara Fahri Konsolosluk ve İstanbul Fahri Konsolosluktur.

DAVETİYE NASIL OLMALIDIR?

Davetiyede bütün şirket bilgileri yer almalı ve davetiyenin evraklar arasında bulunması zorunludur.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

  1. Vize talep dilekçesi
  2. Biyometrik fotoğraf
  3. Vize başvuru formu
  4. Pasaport
  5. Seyahat belgeleri

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKİR?

Seyahat edilecek tarihten iki hafta önce başvuru yapılması gerekmektedir. İki hafta önce başvuru yapıldığı taktirde şahısların vizelerini seyahat tarihine kadar alabilmeleri mümkündür.

RANDEVU NASIL ALINIR?

Randevu almak için şahısların vize merkezleri ile irtibata geçmesi gerekmektedir. Yetkili vize merkezleri Kamboçya ticari vizesi için gerekli olan evrakları hazırlamak için de rehberlik hizmeti sağlamaktadır.

AİLE VE ARKADAŞ ZİYARETİ VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Aile ve arkadaş ziyareti vizesi Kamboçya’da ikamet eden yakınlarınızı ziyaret etmek istediğiniz durumlarda verilen bir vize türüdür. Aile ve arkadaş ziyareti vizesi ile şahıslara belirli bir süre için Kamboçya’da konaklama hakkı verilmektedir. Kamboçya ticari vizesi başvurusunda odluğu gibi Kamboçya aile ve arkadaş ziyareti vizesinde de şahısların gerekli evraklarını hazırlarken Kamboçya’dan gelecek olan davetiyeyi evraklar arasında bulundurması zorunludur. Evraklar arasında davetiye bulunmadığı taktirde şahıslara aile ve arkadaş ziyareti vizesi verilmeyecektir.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Kamboçya aile ve arkadaş ziyareti vizesi en fazla 30 günlük süre ile verilmektedir. bu süre bitmeden şahısların ülkeden çıkış yapmaları gerekmektedir. Kamboçya aile ve arkadaş ziyaret vizesi süresini uzatmak için ise yeniden cüret yatırarak başvurunuzu yenileyebilirsiniz.

NEREYE BAŞVURULUR?

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bulunan Kamboçya temsilciliklerine başvuru yaparak aile ve arkadaş ziyareti vizesi almak mümkündür. Kamboçya fahri Konsolosluğu aile ve arkadaş ziyareti vizesi dahil diğer vize ve pasaport işlemleri için başvuru yapılacak yetkili birimdir.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

  1. Kamboçya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış dilekçe: Bu dilekçede şahıslar bütün seyahat bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak yazmalıdır. Yazılan seyahat amacı ile verilen diğer evraklar uyum sağlamalıdır. Seyahat amacına uygun evrakların bulunması gerekmektedir.
  2. 2 Fotoğraf ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış ): Biyometrik ölçülerde çekilmiş olan fotoğraflarda Kamboçya turistik vizesi başvurusu yapan kişinin yüzü net ve ölçülere uygun olarak görülmelidir.
  3. Vize başvuru formu: Vize başvuru formunda da seyahat amacı ve diğer bilgiler yer almalıdır. Diğer bilgiler seyahatin amacına uygun yazılmalıdır.
  4. Pasaport: Pasaportun süresi en az vize bitim tarihi itibariyle 6 ay geçerli olmalı. Seyahat dönüşünde 6 aydan az süresi bulunan pasaportlar için süre uzatmak üzere gerekli yerlere başvuru yapılabilir.
  5. 1, 2, 3 temdit ve son sayfa fotokopileri
  6. Otel Ve Uçak Rezervasyonları: vizenin kolaylıkla çıkması ve 30 günlük vizenin alınması için otel ve uçak rezervasyon bilgilerinin bulunması gerekmektedir.

 

DAVETİYE NASIL OLMALIDIR?

Davetiyede şahısların aile veya yakınlarına ait bütün bilgiler yer almalıdır. Adres , iş ve kimlik bilgileri yer almayan davetiyeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKİR?

Seyahat edilecek tarihten iki hafta önce başvuru yapılması tavsiye edilmektedir. Bu süre ret cevabı alınması durumunda şahıslara yeniden başvuru yapmak için Grekli süreyi verecektir.

RANDEVU NASIL ALINIR?

Randevu almak için şahısların yetkili seyahat acenteleri ve vize merkezleri ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

TRANSİT VİZE İŞLEMLERİ

NEDİR?

Bir ülkeye giderken Kamboçya üzerinden seyahat edecek olan kişilerin Kamboçya transit vizesi alması gerekmektedir. Transit vizesi ile geçiş sağlanarak hava yolundan ya da kara yolundan gidilecek ülkeye geçiş sağlanabilir.

KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR?

Transit vizesi günlük olarak verilir ve bir günden fazla ülkede kalma hakkı tanımaz. Sadece geçiş vizesi olduğu için şahısların geçişlerde kullanacağı bir vize türüdür.

NEREYE BAŞVURULUR?

Kamboçya Fahri Konsolosluğu şahısların Kamboçya transit vizesi almak için başvuru yapacakları yetkili birimdir.

GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?

  1. Vize talep dilekçesi
  2. Biyometrik fotoğraf
  3. Vize başvuru formu
  4. Pasaport
  5. Seyahat belgeleri

NE ZAMAN BAŞVURMAK GEREKİR?

Seyahatten iki hafta önce başvur yapılması gereklidir. Bu süre yeniden başvuru yapılması için ya da evrakların hazırlanması için yeterli bir süredir.

RANDEVU NASIL ALINIR?

Randevu almak için vize merkezleri ile irtibata geçilmesi gereklidir.

 

Kamboçya, Güneydoğu Asya’da bulunan ve geniş bir nüfusa sahip ülkedir. Kamboçya’da nemli bir hava bulunmakta ve ülke genelinde iklim çeşitliliği görülmektedir. Ülke tarımı ve turizm yönü ile son yıllar içerisinde büyük bir yükseliş yakalayarak adını sıkça dile getiren bir ülke olmaktadır. Kamboçya’ya gidecek umuma mahsus pasaport sahibi Türk vatandaşlarının vize başvurusu yapmaları zorunludur. Hizmet (yeşil) pasaportu, Hususi (gri) pasaport ve Diplomatik (siyah) pasaport sahibi T.C. vatandaşları 90 güne kadar olan seyahatlerinde vizeden muaftırlar. Kamboçya'ya gerçekleştirilecek turistik geziler için kısa süreli vizeyle 30 gün kalış hakkı tanınmaktadır.

Vize başvurularında gerekli olan belgelerin eksiksiz bir şekilde hazırlanması ve güncel tutulan pasaport ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yer alan Kamboçya Konsolosluğu'na eksiksiz bir şekilde teslim edilmesi istenilmektedir. 

 
 

Kamboçya Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler

KOMBOÇYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • DAVETİYE ;

- KOMBOÇYA ’da ziyaret edeceği kişiden yazı (telefon adres bilgileri ve kişinin kimlik fotokopisi Okunaklı) DAVETİYE MAİL ORTAMINDA

  - Ticari Seyahatlerde Firma DAVETİYESİ MAİLİ

 

1. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız 

2. Biometrik Fotoğraf 2 Adet ( 3.5 mm 4.5mm Ebatında 4 Aydan Eski olmayan ) 

3. Schengen Başvuru Formu ( Firmamızca sağlanacak )

4. Yurt dışı Seyahat Sigortası 30.000 Euro Teminatlı Seyahatinden Birgün Önce Başlayan Seyahati Kapsayan (Firmamızca sağlanabilmektedir.)

5. Otel Konfirmasyonu 

6. Uçak Bileti

7. Kimlik Fotokopisi

8. Nüfus Müdürlüğünden veya E Devletten Alınmış NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ Aslı (Tam Vukuatlı Anne, Baba ,Kardeş , Eş Çocuk Ve YERLEŞİM YERİ Yazan YERLEŞİM YERİ görünmeyen belgelerde Muhtardan İKAMETGAH İLMUHABERİ alınması zorunludur.) E-Devletten Barkodlu da alınabilir.

10. Öğrenci veya Çalışmıyor ise Sponsor Evrakları ( Baba , Anne,Eş Çalışma Belgeleri ) ÖNEMLİ !!!!!!

11. Gidecek Kişi 18 Yaşından Küçük ise MUVAFAKATNAME

 

 

 EK OLARAK BAŞVURU SAHİBİ AŞAĞIDAKİ LİSTEDEN KENDİSİNE UYGUN EVRAK LİSTESİ HAZIRLANMALIDIR.


 KOMBOÇYA VİZESİ ŞİRKET SAHİPLERİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İlgili Makama, Vize Bölümü’ne hitaben çalıştığı işyeri tarafından antetli kağıda/yazıcıdan yazılmış,  kişinin ne tarihten beri hangi pozisyonda çalıştığını ve izin tarihlerini belirten yazı. İmza sirküleri yetkilileri tarafından kaşe ve imzalı olmalıdır.

•  İmza Sirküleri fotokopisi

•  Ticaret Sicil Gazetesi kuruluş ve son durum belirtir fotokopisi

•  Ticaret Odası “Faaliyet Belgesi” (son altı ay geçerli) aslı

•  Ticaret Odası “Oda Sicil Kayıt Süreti” (son altı ay geçerli) aslı

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

KOMBOÇYA VİZESİ ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İlgili Makama, Vize Bölümü’ne hitaben çalıştığı işyeri tarafından antetli kağıda/yazıcıdan yazılmış,  kişinin ne tarihten beri hangi pozisyonda çalıştığını ve izin tarihlerini belirten yazı. İmza sirküleri yetkilileri tarafından kaşe ve imzalı olmalıdır.

•  İmza Sirküleri fotokopisi

•  Ticaret Sicil Gazetesi kuruluş ve son durum belirtir fotokopisi

•  Ticaret Odası “Faaliyet Belgesi” (son altı ay geçerli) aslı

•  Ticaret Odası “Oda Sicil Kayıt Süreti” (son altı ay geçerli) aslı

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  SGK İşe Giriş Bildirgesi• firma kaşeli ve imzalı.

•  Maaş Bordrosu son 3 aylık ve firma kaşeli, imzalı

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 KOMBOÇYA VİZESİ SERBEST AVUKAT & DOKTOR İÇİN  GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İmza Beyannamesi fotokopisi

•  Bağlı bulunulan Oda / Baro ‘dan yazı aslı

•  Kuruma ait kimlik kartı fotokopisi

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 

 KOMBOÇYA VİZESİ SERBEST AVUKAT & DOKTOR İÇİN  GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  İmza Beyannamesi fotokopisi

•  Bağlı bulunulan Oda / Baro ‘dan yazı aslı

•  Kuruma ait kimlik kartı fotokopisi

•  Vergi Levhası (son yıl tasdiklenmiş) fotokopisi

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır) )+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 KOMBOÇYA VİZESİ  KAMU PERSONELİ GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•  Büyükelçilik Vize Bölümü’ne hitaben çalıştığı işyeri tarafından antetli kağıda/yazıcıdan yazılmış,  kişinin ne tarihten beri hangi pozisyonda çalıştığını belirten yazı. İmza sirküleri yetkilileri tarafından kaşe ve imzalı olmalıdır.

•  Maaş Bordrosu son 3 aylık ve kurum tarafından kaşeli, imzalı

•  SGK BARKOD’lu Hizmet Dökümü aslı veya online dökümü.

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır)+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 

KOMBOÇYA VİZESİ  FAİZ VE KİRA GELİRİ İLE GEÇİMLERİNİ SAĞLAYANLAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•    Faiz geliri alıyor ise bankadan 6 aylık kaşeli imzalı vadeli hesap ekstresi faizlerin yattığını gösteren ve bankanın imza sirküleri fotokopisi

•    Kira kontratı fotokopisi•Kiralar bankaya yatıyor ise mutlaka kiraların yattığının göründüğü 6 aylık kaşeli imzalı banka ekstresi ve ekstreyi imzalayan memurların imza sirküleri fotokopisi

•    Tapu fotokopileri ve araç ruhsatları

•    Banka referans yazısı zorunlu değildir.

•    Banka mevduatlarının ve birikimlerinin göründüğü üst yazı zorunlu değildir

 

 KOMBOÇYA VİZESİ ÇİFTÇİLER İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

•    Çiftçilik belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır aslı )

•    Mesleki Onay belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır ) zorunlu değildir

•    Kapasite Raporu belgesi ( ziraat odalarından son 3 ay içeresinde alınmış olmalıdır ) zorunlu değildir

•    E devletten barkodlu SGK tescil ve hizmet dökümü

•    Tapu fotokopileri•Kira kontratları•Araç ruhsatları var ise

•  Son 3 aylık, banka kaşeli•imzalı, işlem hareketli bakiyeli banka hesap dökümü ve banka maaş hesap dökümü (son 3 aylık banka hesap dökümlerinin banka kaşe • imza tarihlerinin, başvurunun yapılacağı hafta içinde olması zorunluluğundan dolayı, vize başvurusuna gelirken bankadan alınıp elden getirilmesi gereklidir veya kargo yapılmalıdır)+Banka imza sirküleri fotokopisi

 

 KOMBOÇYA VİZESİ  EMEKLİLER İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

SGK dan emekli olduğuna dair belge (Islak imzalı ve kaşeli) E•Devletten Barkodlu Bir şekilde de alınabilir.

Emekli maaşını gösterir belge (son 3 aylık banka hesap özeti ıslak imzalı•kaşeli ve emekli cüzdanı).

Şahsın İsminin Göründüğü Şahsa Ait Son üç ay içerisinde Alınmış içerisinde Yeteri Kadar Bakiyesi Bulunan Bankadan Kaşeli ve Islak İmzalı BANKA 

 HESABI aslı ve Bankanın İmza sirküleri fotokopisi  ( Defter Karton Banka Hesap Dökümanları Kabul edilmemektedir )•Güncel istendiği için Randevudan 5 gün önceki süreç içerisinde alınmalıdır+Banka imza sirküleri fotokopisi

•  Seyahat  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi ,adresi, adı  soy adı açıkça yazmalıdır.

KOMBOÇYA VİZESİ  ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ;

Öğrenci Belgesi Aslı 3 aydan Eski Olmayan ( Okul Dönemi içerisinde Seyahat ediliyorise İzinlidir yazılı Belge ) • Islak İmzalı ve Kaşeli Olmalıdır.

•Öğrenci veya Çalışmıyor ise Sponsor Evrakları ( Baba , Anne,Eş Çalışma Belgeleri Üstteki meslek grubuna göre ) ÖNEMLİ !!!!!!

•Sponsor  dilekçesi ıslak imzalı olmalı, Sponsor olunan kişinin masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve  imzalayan kişinin

  telefon   numarası, mail adresi ,adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.

 

Kamboçya Vize Formu

Öneml Açıklama: YEŞİL,GRİ,DİPLOMATİK PASAPORT SAHİPLERİ VİZESİZ SEYAHAT EDEBİLİRLER. NORMAL PASAPORT SAHİPLERİ SINIR KAPISINDA VEYA FAHRİ ELÇİLİKTEN VİZE ALABİLİRLER.

Gerekl Evraklar: GELEN EVRAKLARDIR. TÜM BAŞVURU SAHİPLERİ İÇİN GEÇERLİDİR. 2 ADET 3,5*4,5 BİOMETRİK RESİM OTEL VE UÇAK REZERVASYONLARI EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT

 

İşlem Süres 8 İŞ GÜNÜ

 

Kamboçya ile ilgili bir sorunuz mu var? Bize sorabilirsiniz.