Almanya Vize İşlemleri
Almanya | Turistik | Öğrenci için Gerekli Evrak Listesi

Almanya Vizesi için Turistik Vizesi olarak Öğrenci meslek grubunda ki kişilerin Almanya vize başvurularında hazırlaması gereken evraklar;

1. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız 

2. Biometrik Fotoğraf 2 Adet ( 3.5 mm 4.5mm Ebatında 4 Aydan Eski olmayan ) - Ekteki Fotoğraf Ebatına Uygun Olacak.

3. Schengen Başvuru Formu (Firmamızca sağlanacak)

4. Yurt dışı Seyahat Sigortası 30.000 Euro Teminatlı Seyahatinden Birgün Önce Başlayan Seyahati Kapsayan (Firmamızca sağlanacak)

5. Otel Konfirmasyonu 

6. Uçak Bileti

7. Öğrenci Belgesi Aslı 3 aydan Eski Olmayan ( Okul Dönemi içerisinde Seyahat ediliyorise İzinlidir yazılı Belge )

8. Kimlik Fotokopisi

9. Nüfus Müdürlüğünden Alınmış NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ Aslı ( Tam Vukuatlı Anne, Baba ,Kardeş , Eş Çocuk Ve YERLEŞİM YERİ Yazan )

10. Sponsor Evrakları ( Baba , Anne Çalışma Belgeleri ) ÖNEMLİ !!!!!!

11. Gidecek Kişi 18 Yaşından Küçükise MUVAFAKATNAME

12-Gidecek Kişi 18 Yaşından Küçükise ANNE BABA KİMLİK FOTOKOPİSİ MUTLAKA ...

* ALMANYA Büyükelçiliği Randevulu Parmak izi Sistemi Olması Sebebiyle Evrakların En Az 20 (Yirmi ) iş günü önce gönderilmesi gerekmektedir.Aksi Takdirde Sorumluluk Yolcuya Aittir.

*** Bölge Ayrımı Olmaması Sebebiyle Tüm İllerin Başvuruları ANKARA ' dan Yapılabilmektedir. ***

* Vizenin Ortalama Çıkış Süresi 10 İle 15 Gün Arasında Değişmektedir.

 

 


Almanya Vizesi başvuru merkezi ve vize işlemleriyle ilgili detaylı bilgi ve hızlı başvuru almak için +90 342 232 10 33 nolu numarayı arayabilirsiniz.
Almanya | Turistik | Öğrenci Vize Yorumları